Socialisatie

Socialisatie van pups Belangrijkste in een honden leven


Hondengedrag staat in het middelpunt van de belangstelling. Helaas niet altijd vanuit een positieve hoek. Wij proberen een belangrijke bijdrage te leveren door onze pups zeer goed te socialiseren. Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben aanbewezen, dat alle indrukken die een pup voor zijn twaalfde tot veertiende levensweek opdoet, bindend zijn voor de rest van zijn leven.
Onze pups komen al zeer jong in aanraking met andere dieren. Zoals onze schapen, ezels, vogels, kippen, konijnen en natuurlijk hun eigen soortgenoten. Onze pups leven met ons in huis dus aan contact met mensen en kinderen is er geen gebrek. Leert een pup van jongs af aan dat onbekende mensen, kinderen en andere dieren hem geen kwaad doen. Dan zal hij voor de rest van zijn leven bekend zijn met deze indrukken en er stabiel op reageren.

En steeds maar weer kennis laten maken met al onze andere dieren. Altijd er opletten dat de pups niet achter de andere dieren gaan jagen. Het goed socialiseren vind ik net zo belangrijk als zijn dagelijkse eten.

Daar wij selectief fokken kunnen wij alle tijd en aandacht schenken aan onze pups. en een goede voorlichting en begeleiding geven aan aspirant kopers.

Klik op de foto hieronder om te zien hoe wij met onze pups omgaan en u ziet de meest leukste, mooiste en speelse foto's die wij u zeker niet willen onthouden.


Wilt u meer weten, neem voor advies en/of informatie contact met ons op:
Kennel de la Deusone


t.a.v. Maria Spaninks-de Bresser
Heikant 13
5087 TA Diessen (NB)
Nederland

Tel/Fax: 013 504 1911

Terug naar boven